Ivana Čorbová

Darujme im šťastné a veselé Vianoce




Drahí kamaráti! 

Najkrajší čas v roku je opäť tu. Zdobíme stromčeky, zapaľujeme adventné sviečky, tešíme sa z nádhernej atmosféry. Ak sa tešíte len z polovice tak veľmi ako ja, tak ste šťastní ľudia :) 

Avšak, mnohí ľudia po celej zemi nebudu mať také Vianoce ako ja alebo ty. Mnohé deti po celom svete nebudú ani mať stromček, ani darčeky, nebudú mať ani “šťastné a veselé”

Niektorí viete, že pracujem pre neziskovú organizáciu Nadácia Integra, kde, okrem iných vecí, spolupracujeme aj so školami a detskými domovmi v Keni a Etiópii. Ide o školy a detské domovy, kde chodia najchudobnejšie deti z ulice aj zo slumov. Pravidelne navštevujem tieto školy a mnohé z deti pomaly spoznávam aj po mene. A je to zážitok. A dáva mi to pokoru. Veľa pokory. 

A teraz k veci! V Nadácii Integra by sme veľmi radi obdarovali naše školy a detské domovy novými hračkami, ktoré by však neboli len hračky na hranie ale na rozvíjanie ich schopností a tvorivosti. Deti z chudobných pomerov, kvôli zanedbanemu prostrediu, v ktorom žijú, nedostatku podnetov a slabej výchove majú často problém rozvíjať svoju inteligenciu, tvorivosť a logické myslenie. 

Preto, ťa chcem dnes pozvať do dnešného dobrého skutku - pomôž tým, ktorí túto pomoc potrebujú. Náš cieľ je vyzbierať spolu 1 500 EUR, za ktoré do škôl a detských domovov nakúpime lego, logické hry, švihadlá, lopty, a iné hračky, ktoré deťom pomôžu rozvíjať sa. 

Sú dve možnosti ako môžeš pomôcť: 

1. Môžeš prispieť finančne s tým, že peniaze použijeme na nákup hračiek pre deti. V tomto prípade môžeš použiť formulárik vyššie (vpravo),

alebo 

2. ak máš doma lego-duplo a už ho nepoužívaš a chcel by si to darovať niekomu, koho to veľmi poteší a pomôže, tak ho môžeš priniesť k nám do Nadácie Integra na adresu Dobšinského 14, 811 05 Bratislava a my ho na najbližšej ceste dopravíme do Afriky. 

Vopred veľmi pekne ďakujem za tvoju štedrosť, lásku a ochotu! 

Prajem ti požehnané a krásne Vianoce a šťastný nový rok 2019! 

S láskou, 

Ivana

----

PS: Pre tých, ktorým sa nechce čítať, v skratke: Pomôžme spolu vyzbierať 1 500 € na nákup nových hračiek, ktoré pomôžu chudobným deťom rozvíjať sa, a tak priniesť radosť z objavovania a nádej na lepší život. 

Ďakujem Vám <3

Novinky a komentáre

Autor ani darcovia zatiaľ nepridal nijaké komentáre.

Už darovali

žiadne dary
Výzva pre organizáciu Nadácia Integra